Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Hejtman Petr Skokan uvítal v sídle kraje finalistky soutěže MISS EUROPE – JUNIOR OPEN 2005

11. 10. 2005
[id:3214|autor:Beránková Alena Ing.|email:alena.berankova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 383|mobil:|aktualizace:]

V úterý 11. 10. slavnostně přijmul hejtman Petr Skokan v sídle Libereckého kraje finalistky soutěže MISS EUROPE – JUNIOR OPEN 2005. Pro 23 půvabných dívek ve věkové kategorii 15 až 18 let byla připravena prezentace Libereckého kraje. Dívky se také rozhlédly po okolí z překrásné vyhlídky ze 17. patra nejvyšší budovy kraje. Mezi účastnicemi finále jsou i zástupkyně zemí, se kterými má Liberecký kraj navázanou spolupráci.  

 

Finalistky třetího ročníku této soutěže se sjedou do sídelního města Libereckého kraje - Liberce, aby se v sobotu 15. října zúčastnily finálového večera prestižní celosvětové soutěže o titul královny krásy. Dějištěm slavnostního vyhlášení se od 19 hodin stane nová multifunkční Tipsport arena. Záštitu nad touto přehlídkou ženského půvabu v České republice v roce 2005 převzal hejtman Libereckého kraje Petr Skokan.

 

První ročník Miss Europe-Junior s účastí finalistek z 21 zemí Evropy se podařilo pořadatelské agentuře Portalmedia s.r.o. úspěšně zrealizovat v roce 2003 a už v tomto ročníku slavila Česká republika úspěch, neboť historicky první vítězkou se stala její reprezentantka Anna Jeglová. Tato soutěžící zabodovala i u diváků, kteří ji zvolili za nejsympatičtější dívku. O vítězce letošního ročníku rozhodne mezinárodní porota složená z významných představitelů kulturního i politického života a děvčata budou soutěžit v klasických disciplínách, kde se bude posuzovat nejenom jejich půvab ale i důvtip.

Společné pózování fotografům na vyhlídce sídla kraje

Hejtman a finalistka ze Srbska a Černé Hory vyhlížejí z nejvyššího patra budovy sídla

finalistka_Kosova_a_radni_Vit_Prikasky

Krásy kraje si prohlédla i finalistka z Kosova, výklad jí k tomu dělal člen rady kraje Vít Příkaský

finalistka_z_CR_a_radni_Antonin_Schafer 
Zástupkyně České republiky a náměstek hejtmana Antonín Schäfer

finalistky_ze_zemi_spolupracujicimi_s_LK
Mezi finalistkami nechyběly ani reprezentantky zemí, se kterými Liberecký kraj spolupracuje - Polsko, Norsko, Slovensko a Srbsko a Černá Hora

Beránková Alena Ing.
alena.berankova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 383