Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman přispěje na výsadbu stromků, cyklorallye i autodrom

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 05. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6426|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Na základě posouzení zaslané žádosti o finanční podporu navrhuje hejtman Libereckého kraje Petr Skokan poskytnout částku 10 tis. Kč jako finanční příspěvek občanskému sdružení Náš kraj Liberec.

„Prostředky příjemce využije na úhradu nákladů spojených s výsadbou stromů na sídlišti Špičák v České Lípě v rámci projektu Sídliště Špičák-místo, kde chci žít a ne jen bydlet,“ uvedl hejtman s tím, že Rada dětí a mládeže Libereckého kraje  získá podporu 10 tisíc Kč na úhradu nákladů spojených s organizačním zabezpečením akce Bambiriáda 2008, která se uskuteční ve dnech  22. - 24. 5. 2008 v Liberci.

Zároveň Petr Skokan navrhl poskytnout 30 tis.Kč TJ Auto Škoda Mladá Boleslav na úhradu nákladů spojených s pořádáním XXVI.ročníku cyklorallye MB-Krkonoše-MB ve dnech 23.-24.8.2008. Akce se koná na území Středočeského, Libereckého a Královéhradeckého kraje.

„Částku 100 tisíc korun navrhuji občanskému sdružení Autoklub Česká Lípa v AČR, který finanční příspěvek využije na organizační zabezpečení sportovních akcí pořádaných v roce 2008 v areálu Autodromu Česká Lípa,“ doplnil Petr Skokan.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky