Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman se zúčastní zasedání Asociace krajů a zahájení veletrhu RegionTour v Brně

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 01. 2010 18:35
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler se od  13. do 17. ledna zúčastní 10. zasedání Rady Asociace krajů ČR, které 15. ledna zahájí hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek v Brně. Již předtím hejtmani 14. ledna ráno v 10 hodin společně otevřou na brněnském Výstavišti Mezinárodní veletrh turistických možností v regionech a Mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu GO 2010.

Pásku slavnostně přestřihnou za účasti všech hejtmanů Rostislav Vondruška, ministr pro místní rozvoj ČR, Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje a předseda Asociace krajů ČR, Roman Onderka, primátor statutárního města Brna a předseda dozorčí rady Veletrhy Brno, a.s., a Pavol Krištof, státní tajemník Ministerstva hospodářství SR.

Poté si hosté prohlédnou expozice všech krajů, včetně Libereckého (Pavilon P - stánek 107) a odpoledne se zúčastní kulatého stolu za účasti představitelů Ministerstva pro místní rozvoj ČR, Asociace krajů ČR, České centrály cestovního ruchu CzechTourism, Asociace cestovních kanceláří

ČR, Asociace českých cestovních kanceláří a agentur ČR, Asociace hotelů a

restaurací ČR.

Navečer se uskuteční předání ceny Grand Prix Regiontour aneb Náš kraj 2009 a cen Region Regina, Profi GO 2010 a Top Guide Junior 2010.

Rada asociace se na svém pátečním jednání bude zabývat kromě jiného například problematikou zdravotnictví, sociálních věcí a dopravy. Jako hosté vystoupí Rostislav Vondruška, ministr pro místní rozvoj, MUDr. Pavel Horák, CSc.,  ředitel VZP ČR, Jana Berg, módní návrhářka, a Eduard Kavala, předseda Spolku pro obnovu venkova.

Tisková konference se koná v pátek od 13.45 do 14.15 hodin ve  Výškové budově BVV, Výstaviště 1, v Brně.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky