Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman uctil památku obětí srpnových událostí v roce 1968

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 08. 2010 17:28

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler spolu s náměstky Vítem Příkaským a Radkem Ciklem a radním Pavlem Novákem (všichni ČSSD) položili v sobotu 21. srpna na náměstí E. Beneše v Liberci květiny k památníků padlých v srpnu 1968.  Pietního aktu se zúčastnili představitelé města, politických, odbojových a neziskových organizací a spolků.

Hejtman spolu s primátorem města Jiřím Kittnerem a pozůstalými poté zasadili  v parku nad Budyšínskou ulicí devět lip na paměť těch, kteří před 42 lety položili v Liberci životy při vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa. Na závěr ceremoniálu zazpíval sólista Národního divadla v Praze Luděk Vele československou hymnu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky