Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman zaštítil 17. ročník MČR handicapovaných lyžařů v Rokytnici n. J.

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 01. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7420|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Český svaz tělesně postižených sportovců pověřil pro rok 2009 Centrum handicapovaných lyžařů pořádáním XVII. ročníku Mistrovství České republiky tělesně postižených sportovců.

Závody se konají v Rokytnici nad Jizerou ve dnech 29. – 31. ledna 2009 pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Stanislava Eichlera a také pod záštitou Města Janské Lázně a generálního partnera MČR 2009, akciové společnosti RWE Transgas.

„Na závody se přihlásily reprezentační týmy z ČR, Slovenska, Polska, Ruska, Chorvatska, Slovinska, Dánska, Rakouska, Švýcarska, Francie, Velké Británie, Maďarska, Německa a JAR,“ uvedl předseda pořádajícího lyžařského oddílu Spartaku Rokytnice n.J.  Jiří Jirman.

Sportovci tak podle něj mohou získat FIS body ve slalomu, obřím slalomu a super kombinaci. Na organizaci závodů bude dohlížet technický delegát a ředitel závodů Mezinárodního paralympijského výboru pro sjezdové lyžování Michael Knaus (IPC Race Director).

 „MČR 2009 pořádáme formou Otevřeného mistrovství. Závody se nám podařilo prosadit do mezinárodního kalendáře IPC. K dnešnímu dni se nám nahlásilo 59 tělesně a zrakově postižených lyžařů ze 14 zemí. Velké díky patří místnímu lyžařskému oddílu TJ Spartak Rokytnice a vedení rokytnického areálu. Bez jejich pomoci bychom těžko zvládli takto náročnou akci organizovat.“ říká za organizátory MČR Jiří Dostál, ředitel závodů.

Program:

29.1. 2009 - čtvrtek    10.00 – slalom 1. kolo

                                   12.30 – slalom 2. kolo

30.1. 2009  - pátek     10.00 – obří slalom – 1. kolo

                                   12.30 – obří slalom – 2. kolo

                                   14.00 – slavnostní vyhlášení výsledků slalomu a obřího slalomu

31.1. 2009  - sobota    10.00 – super kombinace – super-G

                                   12.30 – super kombinace – slalom

                                   14.00 – slavnostní vyhlášení výsledků super kombinace

 

Více informací na webových stránkách: http://www.monoski.info anebo R. Kučírková – 602 179 011

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky