Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtmana navštívily děti z dětského domova v Jablonci nad Nisou

  • 16. 10. 2003 00:00
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

[id:1109|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Ve středu 15. října přijely na návštěvu k hejtmanovi Pavlu Pavlíkovi děti z dětského domova v Jablonci nad Nisou. Okolo čtyř desítek dětí přivítal hejtman, který se poprvé před oficiální návštěvou předvedl se slavnostním řetězem Libereckého kraje, v zasedací místnosti zastupitelstva. Odtud se pak malí návštěvníci ve dvou skupinách vydali na prohlídku autoprovozu, kanceláře hejtmana a sami si vybrat nabízené propagační předměty coby dárky. Během cesty se zvídavými otázkami prvního muže kraje ptali, kolik lidí na krajském úřadě pracuje, i na to, co všechno hejtman dělá a jestli má pevnou pracovní dobu. Mezi největší zážitky celé návštěvy patřila bezesporu jízda oběma výtahy, ať již takzvaným „páter nosterem“, tak moderním rychlovýtahem. Po krátkém občerstvení a dopředu avizovaném posezení u čaje vyjeli dětští návštěvníci spolu s hejtmanem do sedmnáctého patra na vyhlídku z nejvyšší budovy Libereckého kraje. Na závěr návštěvy poděkovaly děti panu hejtmanovi za pozvání a na oplátku ho srdečně pozvaly na vánoční besídku do jabloneckého dětského domova.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky