Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hlasujte v celostátní soutěži pro krajský nástěnný kalendář

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 11. 03. 2019 00:00

Sdílet článek

I v letošním roce se Liberecký kraj účastní celostátní soutěže „Kalendář 2019“. Kromě odborné poroty může v soutěži do 29. března 2019 hlasovat také veřejnost. Veškeré dostupné informace jsou na webu http://kalendarroku.cz/soutez/hlasovani.

Kalendář je zaměřený na netradiční výhledy na kouty Libereckého kraje. Jedná se o 12 panoramatických fotografií pořízených v průběhu celého roku. Jsou na nich zachycena nejatraktivnější místa turisty velmi oblíbeného Libereckého kraje. Kalendář vyšel v nákladu 1.500 kusů.

„V loňském roce jsme v soutěži uspěli mimořádným ilustrovaným kalendářem ke 100 letům Československa. Letošní kalendář je jiný právě panoramatickým pojetím fotografií. Líbí se a my doufáme, že se bude líbit i porotě,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Cílem soutěže je ocenit stolní i nástěnné kalendáře z pohledu polygrafického zpracování, ale i z hlediska originálního návrhu či společenského poselství. Třináctičlenná porota pak 11. března 2019 vybere vítěze v kategoriích GRAND PRIX, Cena za Fotografii, Cena za grafické zpracování, Cena za originální a inovativní přístup zpracování, Cena za kvalitu polygrafického zpracování, Cena za podporu sociální a společenské role, Cena za podporu mladých tvůrců, Cena časopisu pro Města a obce a Cena veřejnosti.

Vyhlášení výsledků soutěže proběhne v úterý 9. dubna 2019 v odpoledních hodinách v PVA EXPO PRAHA Letňany. Na témže místě se v rámci veletrhu REKLAMA POLYGRAF OBALY (9.–11. dubna) bude konat výstava nejlepších soutěžních prací.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky