Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hlavní tváří ČEZ Energy Festu J50 budou Monkey Business

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 18. 01. 2019 00:00

Sdílet článek

Na libereckém náměstí Dr. E. Beneše zahraje v rámci únorového ČEZ Energy Festu Jizerské 50 známá kapela Monkey Business hrající pop a funk. Vstup na akci je zdarma.

„K ČEZ Jizerské 50 nepatří jen skvělé lyžařské výkony na trati, ale i zábava. Skupina ČEZ proto i letos jako generální partner závodu zve návštěvníky na ČEZ Energy Fest do Liberce, kde zahrají Monkey Business,“ zve fanoušky dobré hudby na sever Čech Ilona Vysoudilová, PR manažerka Skupiny ČEZ.

Ta navíc dodává, že od generálního partnera akce to nebude jediný doprovodný program. V místě závodů poskytne příjemné zázemí pro zábavu i odpočinek v Energy zóně. A navíc se zde opět bude pomáhat pohybem na běžkařském trenažéru Nadace ČEZ. Závodníci na padesátce i fanoušci na trenažéru podpoří společně najetými kilometry projekt sportování pro děti a mládež v Bedřichově, Bike Skill centrum.

Program ČEZ Energy Festu:

18:15 – 18:45 předkapela DJ Roxtar

18:45 – 19:00 Oficiální zahájení koncertu

19:00 – 20:00 Monkey Business

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky