Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hudební Noc s hvězdami se rozezní už po osmnácté

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 05. 08. 2016 12:38

Sdílet článek

Hvězdy a hvězdičky hudebního nebe české populární hudby se rozzáří v sobotu 6. srpna na zámku Zahrádky v obci Zahrádky u České Lípy. Už po osmnácté se koná benefiční koncert Noc s hvězdami. Záštitu nad akcí mimo jiných převzala statutární náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Hana Maierová.

Koncert začíná v 18.00 hodin a postupně se na pódiu vystřídají muzikanti a zpěváci mnoha generací i žánrů. Například Richard Tesařík, duo Kamélie, Martin France, Světlana Nálepková, David Kraus, Barbora Mottlová, Elis, Davide Matiolli, Šárka Rezková či Jarek Šimek a další. Celým večerem budou provázet Markéta Mayerová, Slávek Boura a Vlasta Vébr.

Od 21.00 hodin se mohou návštěvníci těšit na koncert kapel v zámecké zahradě. Vystoupí Kaplan´s friends blues band, El Ectro Folk, Angels a MOJO.

Od 1. ročníku na benefičním koncertu vystoupilo přes 540 účinkujících, kdy všichni zazpívali či zahráli bez nároku na honorář, pouze za cestovné. Výtěžek pořadatelé každý rok poukázali na obnovu a rekonstrukci hradu Houska a letos vybrané finance věnují již podruhé na obnovu zámku Zahrádky.

Pořadatelem akce je Agentura Martin Production, zámek Zahrádky a Via Gabreta.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky