Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace o železniční dopravě

Bc. Fulková Andrea

  • 18. 08. 2010 09:52

Sdílet článek

Trať 037
Liberec - Mníšek u Lb: trať zprovozněna;
Mníšek u Lb - Raspenava - Frýdlant v Č.: náhradní autobusová doprava - autobusy dle výlukového jízdního řádu - předpoklad zprovoznění tratě cca 30.9.2010;
Frýdlant v Č. - Černousy: trať zprovozněna.
 
Trať 038
Raspenava - Bílý Potok pod Smrkem: náhradní autobusová doprava v celé trati - autobusy dle výlukového jízdního řádu - předpoklad zprovoznění tratě cca 31.8.2010.
 
Trať 039
Frýdlant - Jindřichovice v Č.: náhradní autobusová doprava v celé trati (zastávka Frýdlant předměstí se neobsluhuje, nesjízdná silnice) - předpoklad zprovoznění tratě cca 31.8.2010.

Trať 089

Liberec - Chrastava: náhradní autobusová doprava (neobsluhují se zastávky Machnín hrad a Chrastava An.Hora - nesjízdná silnice) - předpoklad zprovoznění tratě cca  31.8.2010;
Chrastava - Hrádek n.N.  (- Zittau - Varnsdorf): trať zprovozněna.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky