Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Informační centra v Libereckém kraji musejí zabrat

16. 10. 2009
[id:8921|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Setkání vedoucích a pracovníků informačních center a středisek, která působí v Libereckém kraji, a také studentů středoškolského oboru cestovní ruch, se uskutečnilo ve čtvrtek 15. října v sídle Libereckého kraje v Liberci  Jednání zahájila Lidie Vajnerová, statutární náměstkyně hejtmana pro resort kultury, památkové péče a cestovního ruchu, která v úvodu apelovala na větší aktivitu a kreativnost jednotlivých informačních center.

„Například jsme účastníky seznámili s Kalendářem akcí na turistických webových stránkách Libereckého kraje www.liberecky-kraj.cz, a také s možností, jak mohou vkládat do tohoto kalendáře svá aktuální informace o dění v kraji i o akcích pořádaných v jejich regionu,“ uvedla Lidie Vajnerová s tím, že současně byla informačním centrům představena novinka turistických webových stránek - mapový portál.

S možností oficiální certifikace poté seznámila zástupce infocenter Eva Hornová, vedoucí oddělení cestovního ruchu. Zajímavým bodem k diskuzi také byla praxe studentů středních škol právě v městských a dalších informačních centrech LK.

„V závěru jsme ještě informovali účastníky o plánovaných akcích a veletrzích, kterých se zúčastní nebo pořádá Liberecký kraj, předali jsme nové propagační materiály Libereckého kraje k distribuci na infocentrech a také jsem připomněli  možnosti multifunkční čipové karty OPUScard,“ doplnila náměstkyně hejtmana.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302