Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jablonecké turistické informační centrum se stěhuje do Domu manželů Jany a Josefa V. Scheybalových

Mgr. Langer Jiří

  • 31. 10. 2012 16:39

Sdílet článek

 

Turisté si naposledy pro informace mohou na radnici dojít v sobotu 3. listopadu 2012.

V době od 5. – 25. listopadubude turistické informační centrum zavřené z důvodů inventury, stěhování a finálních příprav v nově zrekonstruovaném objektu bývalé fary v Kostelní ulici č.p. 1 - Domu manželů Jany a Josefa V.  Scheybalových.

Turisty a návštěvníky přivítá opět  26. listopadu 2012 ve 13 hodin, kdy dojde ke   slavnostnímu otevření budoucího Domu manželů Jany a Josefa V.  Scheybalových.

Jako poděkování za dlouholetou přízeň připravili pracovníci Jabloneckého kulturního a informačního centra do 3. 11.  Šťastný týden s 20% slevou na vybrané zboží.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky