Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jednání představitelů Libereckého a Královehradeckého kraje s představiteli Svazku měst a obcí Krkonoše

  • 06. 05. 2002 00:00

Sdílet článek

[id:168|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj

U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec

tel.: (420-48) 52 26 301, fax: (420-48) 52 26 330


Liberec, 6. 5. 2002


TISKOVÁ ZPRÁVA



Dne 3.5.2002 proběhlo společné jednání představitelů Libereckého a Královéhradeckého kraje s představiteli Svazku měst a obcí Krkonoše. Cílem tohoto jednání bylo zejména vytvořit podmínky pro vstřícný a jednotný postoj všech zúčastněných k zajištění udržitelného rozvoje oblasti Krkonoš a celkově k řešení problematiky tohoto území.

Představitelé Libereckého a Královéhradeckého kraje považují společný postup při řešení uvedených témat za nezbytný a garantují jeho naplňování vzájemným partnerstvím se Svazkem měst a obcí Krkonoše. Na základě tohoto bude z podnětu Ing. Suchomela, statutárního zástupce hejtmana Libereckého kraje vytvořena odborná pracovní skupina pro řešení problematiky Krkonoš, která bude složena z expertů na strategické a územní plánování, udržitelný rozvoj a cestovní ruch a budou v ní zastoupeny všechny tři zúčastněné strany. První jednání pracovní skupiny proběhne v druhé polovině května 2002 v Liberci.

Ing. Petr Ponikelský

odbor rozvoje kraje

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky