Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Již pátým rokem podporuje Liberecký kraj aktivity pro rodiny s dětmi

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 30. 04. 2024 15:12
  • Sociální

Sdílet článek

Od roku 2020 mohou nestátní neziskové organizace získat od Libereckého kraje finanční podporu na aktivity pro rodiny s dětmi. Žádost o individuální dotaci v oblasti rodinné politiky je možné podávat od 30. dubna do 20. května letošního roku prostřednictvím internetových stránek Libereckého kraje. Celkem kraj na tyto účely vyčlenil 800.000 korun.

„Organizace budou moci finanční prostředky použít na vzdělávací aktivity zaměřené na posílení partnerských a manželských vztahů, na zvyšování rodičovských kompetencí a na podporu slaďování rodinného a pracovního života,“ uvedl Petr Tulpa, náměstek pro resort sociálních věcí.

Všechny žádosti posoudí Poradní sbor pro sociálně-právní ochranu dětí Krajského úřadu Libereckého kraje. Poté bude materiál s návrhem na přerozdělení finančních prostředků předložen orgánům kraje. Více informací je k dispozici na internetovém odkaze: https://dotace.kraj-lbc.cz/socialni-veci/individualni-zadost-o-dotaci-v-oblasti-rodinne-politiky-d453296.htm.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky