Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Kalendář ekovýchovných a zemědělských akcí nabízí zábavné programy i odborné semináře

18. 03. 2016

Vzdělávání a osvěta v ekologii a zemědělství patří mezi priority resortu životního prostředí a zemědělství Libereckého kraje. Letos již popatnácté vydal Kalendář vzdělávacích akcí, který tradičně představuje letošní bohatou nabídku akcí určených jak odborné, tak laické veřejnosti, rodinám s dětmi, pedagogům a dalším zájemcům.

„Kalendář zahrnuje celkem 28 zemědělských akcí a 35 programů z oblasti ekologické výchovy. Na jejich realizaci spolupracujeme s celou řadou subjektů, především pak s ekologickými a agrárními neziskovými organizacemi. V letošním roce budou opět připraveny akce jak pro širokou veřejnost, tak pro odborníky,“ přibližuje nedávno vydaný Kalendář vzdělávacích akcí na rok 2016 náměstek hejtmana zodpovědný za životní prostředí a zemědělství Josef Jadrný.

Z pestré nabídky je možné zmínit například 14. krajské dožínkové slavnosti, které se uskuteční první zářijovou sobotu v Mimoni. Nově jsou zařazeny například takzvané ekodny v Zoologické zahradě Liberec či Den Geoparku Český ráj, který se koná na konci července v Kempu Sedmihorky.

Kalendář je zájemcům k dispozici ve vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje, na Regionální agrární radě Libereckého kraje a při vlastních akcích. Veškeré informace včetně plakátů a pozvánek jsou také na webu www.kalendar-akci-lk.cz.

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624