Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Každý svého zdraví strůjcem

Mgr. Langer Jiří

  • 06. 10. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8860|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Putovní výstava Ligy proti rakovině pod názvem „Každý svého zdraví strůjcem“ stejně jako před rokem i nyní zavítala do českých a moravských měst. Ve dnech 5. a 6. října oslovila veřejnost na náměstí Dr. E. Beneše v Liberci a od 7. do 8. října zavítá do České Lípy.

Pro návštěvníky je připraven soubor kreseb z oblasti medicíny od špičkových českých autorů a kreslířů Miroslava Bartáka, Vladimíra Jiránka a Jiřího Slívy. Součástí bohatého programu je měření základních biochemických ukazatelů a kontrola mateřských znamének, jako prevence rakoviny kůže. Po celý den probíhají soutěže pro děti i dospělé.

Hlavním partnerem unikátního projektu je Všeobecná zdravotní pojišťovna, která pro veřejnost připravila test pojišťovny.  Putovní výstava má šířit informace a osvětu o prevenci nádorových onemocnění.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky