Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Když se kreslí světlo. Kočí Spanilá vystavuje na kraji své malby

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 03. 05. 2021 15:53

Sdílet článek

Výstavu kreseb Veroniky Kočí Spanilé nazvanou Když se kreslí světlo hostí od 3. do 28. května  vstupní vestibul sídla Krajského úřadu Libereckého kraje.  Autorka se věnuje více výtvarným technikám, ale na výstavě v sídle kraje představuje inverzní kresbu, což znamená malování bílým médiem na černý podklad.

„Kreslím především pastelem a bílým uhlem na černý papír.  Na výstavě však nejsou jen striktně černobílé obrazy. Světlo vytváří barvy, takže k vidění jsou i kresby na barevný papír," sdělila výtvarnice. 

Výstava je přístupná o pondělcích a středách do 18 hodin, v úterky a čtvrtky do 17 hodin a o pátcích do 16 hodin.  Více o autorce  a jejích dílech se lze dozvědět na odkazu https://kocispanila-kresby.webnode.cz/.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky