Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj kvůli koronaviru prodloužil lhůty pro podávání žádostí o dotace

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 19. 03. 2020 11:44
  • Rozvoj
  • Zdravotnictví
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Vzhledem k aktuální situaci ohledně koronavirové pandemie a s ní souvisejícímu nouzovému stavu na území republiky se Liberecký kraj rozhodl prodloužit lhůtu pro podávání žádostí o příspěvky z jeho dotačního fondu. Posunutí termínů se dotýká všech vyhlášených programů, ve kterých se přijímají anebo by se brzy začaly přijímat žádosti.

V programech číslo 1.1 – Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje a 1.3 – Dotace obcím Libereckého kraje na činnost Jednotek požární ochrany II se lhůta pro podání žádosti z původního termínu 17. března posouvá na nový termín 21. dubna.

V programu číslo 1.4 – Prevence kriminality se lhůta pro podání žádosti z původního termínu 20. března posouvá na nový termín 24. dubna.

Změna se týká i programu číslo 2.5 – Podpora regionálních výrobků, výrobců a tradičních řemesel. Zde se termín podání žádosti o dotaci z období 1. až 17. dubna do 14 hodin mění na 21. dubna až 6. května, opět do 14 hodin. U programu číslo 2.6 – Program místní Agenda 21 je to z 20. března s uzávěrkou ve 14 hodin na 24. dubna ve stejný čas.

Jiné to bude i u programu číslo 8.6 – Podpora retence vody v krajině, kdy se uzávěrka lhůty pro podání žádosti přesouvá z 10. dubna na 15. května a u programů číslo 9.1 – Podpora ozdravných a rekondičních pobytů a 9.2 – Podpora preventivních a léčebných projektů, kdy 27. březen nahrazuje 4. květen. Příjem žádostí o dotaci do Programu drobných vodohospodářských akcí 2020 z Fondu ochrany vod má nový termín od 21. dubna do 15. května. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky