Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj připravuje Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb

Mgr. Langer Jiří

  • 15. 04. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7885|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Nad tvorbou zásadních dokumentů, jako je například Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb Libereckého kraje, se sejde v pátek 17. dubna v 10 hodin v multimediálním sále Krajského úřadu LK radní Pavel Petráček, pověřený vedením resortu sociálních věcí a menšin, pracovníci stejnojmenného odboru KÚLK a starostové pověřených obcí  II. a III. stupně.

Jedná se o schůzku, na které budou shrnuty kroky, které dosud proběhly v oblasti plánování sociálních služeb v Libereckém kraji. Dojde také ke stručnému představení individuálních projektů kraje, například projekt„Služby sociální prevence v LK a Podpora střednědobého plánování a rozvoje kvality sítě sociálních služeb v LK,“ uvedl Pavel Petráček.

Dále dojde podle něj k nastavení dalšího průběhu plánování v sociálních službách a také k dohodě, jak bude nadále fungovat v rámci krajské koordinační struktury spolupráce mezi krajem, obcemi a dalšími subjekty právě  v oblasti plánování sociálních služeb.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky