Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajská nemocnice Liberec zvýšila zisk

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 06. 2014 16:05
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Výsledky hospodaření Krajské nemocnice Liberec za rok 2013 schválila ve středu na svém zasedání Valná hromada KNL, a.s. „Celkový hospodářský výsledek po zdanění ve výši 25 milionu korun jsme použili na krytí neuhrazených ztrát z minulých let“ uvedl generální ředitel a předseda představenstva MUDr. Luděk Nečesaný, MBA a dodal, že si Krajská nemocnice Liberec udržela i platební schopnost a splácí své závazky ve stanovených termínech; zároveň klesl objem finančních prostředků vázaných v pohledávkách:

mil.Kč

Rok 2013

Rok 2012

Finační prostředky KNL

179 mil. Kč

99 mil. Kč

Pohledávky KNL

245 mil. Kč

387 mil. Kč

Závazky KNL

295 mil. Kč

351 mil. Kč

Krajská nemocnice Liberec tak i přes nepříznivý hospodářský výsledek v první polovině roku 2013 a vytvořenou kumulovanou ztrátu ve výši cca 68 milionu korun, dokázala své výsledky hospodaření výrazně zlepšit. Zároveň dokázala zvýšit svůj zisk proti roku 2012, kdy dosáhla zisku ve výši pouhých 1,013 milionu korun. 

  • Zou ÚEK LK (.pdf)
    4 MB
    22. 09. 2022 10:31

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky