Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajská společnost KORID LK nově sídlí v Balonu

Mgr. Langer Jiří

  • 02. 02. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7441|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Novým sídlem společnosti KORID LK (Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje) jsou prostory ve 3. patře Obchodního Centra Balon, které se nachází v dolní části Moskevské ulice (Malá Moskevská) č.p. 640/4. Tento objekt se nachází přímo naproti terminálu MHD Fügnerova v Liberci.

Společnost KORID LK, spol. s r.o. byla založena Libereckým krajem v březnu 2005 jako nezisková společnost s ručením omezeným a je zaměřena na Koordinaci veřejné dopravy na území Libereckého kraje. Jediným vlastníkem společnosti je Liberecký kraj. KORID LK byl Libereckým krajem založen za účelem praktického zastupování a uskutečňování svých dopravních zájmů a zájmů svých obyvatel, tzn. zajistit uspokojení maxima přepravních potřeb při kontrolovatelném využití přiměřených nákladů.

„Například zodpovídá za organizační zajištění dopravní obslužnosti kraje, svou činností uskutečňuje dopravní zájmy kraje a obcí (objednavatelů dopravy) tím, že jejich dopravní potřeby transformuje do optimalizované objednávky dopravních výkonů u dopravců.

Je také tvůrcem a garantem projektu Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje, je odborným partnerem Odboru dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje a servisním pracovištěm svým společníkům a  je partnerem obcím kraje a jejich sdružením při zajištění dopravní obslužnosti,“ uvedl Petr Prokeš, ředitel společnosti. 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky