Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajské vánoční trhy se napoprvé vydařily

  • 03. 12. 2009 16:56

Sdílet článek

 

Pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Stanislava Eichlera se včera uskutečnily v okolí budovy KÚLK v Liberci  Krajské vánoční trhy.

Sváteční atmosféru nejprve navodila Vánoční prodejní výstava výrobků zařízení sociálních služeb Libereckého kraje  a pak již vypukly premiérové vánoční trhy s nabídkou zejména regionálních potravinářských a dalších výrobků.

„Nová tradice byla zahájena úspěšně. K mání byly zajímavé textilní doplňky, keramika, skleněné výrobky, figurky z těsta a vánoční dekorace. Návštěvníci si mohli poslechnout vánoční vystoupení dětského pěveckého sboru Iuventus Gaude z  Jablonce n. Nisou a poslechnout si úryvky ze slavné vánoční mše Jakuba Jana Ryby hej mistře!,“ namátkou vyjmenoval radní Pavel Petráček.

Dále vystoupilo se svými humornými scénkami středověké divadlo Traken i s koňmi,  a děti pomohly ozdobit vánoční strom Libereckého kraje ve vestibulu budovy.     

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky