Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský Zlatý erb získaly Jablonec n. N., Rádlo a Semily

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 03. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7665|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

V krajském kole 11. ročníku soutěže Zlatý erb 2009 zvítězily ve svých kategoriích Jablonec nad Nisou, Semily a Rádlo. Všichni postupují do celostátního kola. V sídle Libereckého kraje v Liberci ceny předali hejtman LK Stanislav Eichler, statutární náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová a náměstek hejtmana Vít Příkaský.

V kategorii nejlepší webové stránky města  za  Jabloncem nad Nisou  (starosta Petr Tulpa, webmaster Petr Vitvar) skončily těsně Turnov (starostka Hana Maierová, vedoucí odboru vnitřních věcí Jan Zárybnický  a webmaster Richard Mochal) a Hejnice (starosta Jiří Horák a místostarosta Jaroslav Demčák). V soutěži o nejlepší webové stránky obce  obhájilo loňské prvenství Rádlo (starosta Jaroslav Cvrček, místostarosta Miroslav Vavřich, webmaster Jitka Jislová), druhé Radimovice (starosta Aleš Šrytr, místostarostka Alena Rejhová a webmaster Miloslav Rejha) a třetí

Bílý Potok (starosta Pavel Bejček a správkyně webu Irena Vaňková).

V kategorii „Nejlepší elektronická služba“ uspěly na prvním místě Semily za službu  závady a nedostatky (místostarosta Vladimír Šimek, poradce pro média Roman Fries a správce webu Michael Prokeš), druhý Jablonec nad Nisou za službu otázky a odpovědi a třetí Česká Lípa  za objednávání WEB a SMS. Cenu veřejnosti vybojovaly Radimovice.

Celostátní kolo bude vyhodnoceno na konferenci ISSS 6. dubna v Hradci Králové. Navíc zde bude mít želízko v ohni Česká Lípa v kategorii turistické webové stránky města, které postoupily přímo do národního kola.























 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky