Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajští zastupitelé navštívili podnikatelský inkubátor Lipo.ink

Mgr. Jitka Mazalová Dvorská

marketingový manažer projektu Smart akcelerátor Libereckého kraje

  • 25. 04. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

V úterý 24. dubna představil ředitel podnikatelského inkubátoru Philipp Roden zájemcům z řad krajských zastupitelů právě probíhající i připravované aktivity Lipo.ink. Veškeré pořádané akce naplňují poslání inkubátoru. Tím je podpořit budoucí, začínající i etablované podnikatele v rozvíjení inovací a dobrých nápadů. 

V tomto týdnu probíhá v lipo.ink první podnikatelská průpravka, která pomůže podnikavým lidem s nápadem zorientovat se ve věcech souvisejících se založením firmy, business plánem, značkou, právním rámcem apod. pod vedením zkušených mentorů s dlouholetou praxí v businessu. Další plánovanou akcí je 23. května FuckUp Nights Liberec. FuckUp Nights je série pravidelných setkání, během kterých známé osobnosti mluví nikoli o svých úspěších, ale naopak o věcech, co se zrovna dvakrát nepovedly. Jedná se o celosvětové hnutí s původem v Mexiku, kde se v roce 2013 první FuckUp Night uskutečnila. Dnes se koná každý měsíc ve více než 130 metropolích světa.  Tato setkání mají za cíl především oslavit neúspěch, jakožto zcela přirozenou a přínosnou součást lidského života. Hosté ve svých krátkých přednáškách promluví o svých největších neúspěších a rozeberou, co si z něho odnesli a co by dnes třeba udělali jinak. Někdy nám totiž jeden neúspěch dá mnohem více než tisíc úspěchů.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky