Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Lesy ČR zvou na Lesnický den do Panského lomu

Šírová Květa

  • 24. 08. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8591|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Čeká vás setkání s odborníky, kteří se starají o les. Ověříte si své znalosti o lese a přírodě. Svou obratnost i mušku si budete moci vyzkoušet ve sportovních disciplínách. Na konci budou připraveny další zajímavosti – živá zvěř, lovecká hudba či ukázky práce v lese.

Program plný her, soutěží a různých zajímavostí bude připraven především pro děti, ale bude určitě zajímavý i pro dospělé.    

Můžete si zasoutěžit nebo se jen pobavit. Vítězem bude každý a nikdo neodejde domů bez malé pozornosti. Na akci se neplatí žádné vstupné.

Další informace k akci získáte na plakátku, který najdete na www.ekovychovalk.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky