Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecká knihovna hostí setkání organizací pracujících s dětmi s neurovývojovou poruchou

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 06. 03. 2023 11:29

Sdílet článek

Setkání organizací pracujících či podporujících rodiny s dětmi s poruchou autistického spektra a jinými neuro-vývojovými poruchami pořádá spolek Motyčkovic klika v rámci projektu Být spolu 7. března od 15 do 18 hodin v malém sále ve 4. patře Krajské vědecké knihovny v Liberci v rámci Týdnů pro neziskový sektor.

Na akci se bude možné setkat s více než 15 organizacemi, poradnami či jednotlivci, kteří v kraji vytváří prostor a vlídné prostředí pro rodiče těchto dětí. Dorazí například pedagogyové z liberecké základní školy Orlí, která se zaměřuje na vzdělávání dětí s poruchou autistického spektra i zástupci volnočasových organizací, které se snaží rodinám odlehčit ve volném čase. Mimo jiných pozvání přijala i společnost Freya a další odborníci, jako například Stanislava Emmerlingová, Helena Vacková a další.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky