Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecká Obchodní akademie se chlubí novou fasádou

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 11. 2014 09:01
  • Ekonomika
  • Školství

Sdílet článek

V závěru minulého týdne byla zakončena dlouho očekávaná rekonstrukce omítek budovy školy.

Chátrající fasáda kazila příznivý dojem ze školy, která svým vnitřním vybavením patří k nejmodernějším v l Libereckém kraji

„Po dokončení opravy fasády je budova postavená v roce 1887 reprezentativním sídlem Obchodní akademie v Liberci.“ uvedl ředitel školy Jan Počer

„Je to takový dárek škole, která v loňském roce oslavila 150 let od svého založení,“ doplnila krajská radní pro školství Alena Losová s tím, že dotaci na opravu ve výši cca 6 miliónů Kč poskytl Liberecký kraj.

Akci ve velmi dobré kvalitě provedla firma Pozemní stavitelství s. r.o.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky