Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecké vejšlapy lákají na rozhlednu, pečení vuřtů i malování turistických značek

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 07. 09. 2022 13:27

Sdílet článek

Poosmačtyřicáté se se v sobotu 10. září uskuteční tradiční Liberecké vejšlapy — memoriál Františka Korala. Pěší trasy budou dlouhé pět až dvacet kilometrů, akce je vhodná i pro rodiny s dětmi a seniory.  Nabízí se také možnost vystoupat na rozhlednu Císařský kámen. V cíli se budou opékat vuřty, zájemci s vyzkouší též malování turistických značek a mohou si je odnést domů.

Registrace  a počátek pochodů je od 7 do 10 hodin na zastávce hromadné dopravy U kostela ve Vratislavicích nad Nisou. Startovné činí 30 korun, Členové Klubu českých turistů a mládež do 18 let platí 25 a rodina 2 + 2 děti 80 korun. Více informací poskytne Bořivoj Pohl na čísle 739 541 628, b.pohl@seznam.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky