Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj navštíví mládežnický dechový orchestr partnerského kantonu Libereckého kraje St. Gallen

Markgrafová Eva Mgr.

  • 07. 07. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2946|autor:Markgrafová Eva Mgr.|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:|aktualizace:]

Ve dnech 9. – 11. července 2005 navštíví Liberecký kraj mládežnický dechový orchestr kantonu St. Gallen (Švýcarsko) Knabenmusik. Nad pobytem cca 60 mladých lidí ve věku 14 – 22 let přijal patronát Liberecký kraj, protože má s kantonem St. Gallen již téměř 4 roky uzavřenou dohodu o spolupráci. Návštěvu zprostředkovala organizace Kooperace St. Gallen – Liberec, která právě v rámci akce oslaví 15 let svého vzniku a která se zasadila o pozvednutí vztahů spolupráce mezi subjekty na území kraje a kantonu na nynější oficiální úroveň.

Hejtman Petr Skokan uvítá soubor tuto sobotu v 19:00 hod. v zasedacím sále zastupitelstva kraje ( 3. patro). Mladí umělci budou koncertovat v sobotu dne 9. července 2005 od 20.45 – 21.15 před libereckou radnicí, v neděli 10. července se od 10:00 – 11:00 hod. uskuteční promenádní koncert v Lázních Libverda nedaleko Hejnic a odpoledne od 17:00 – 18:00 hod. na nádvoří Státního zámku Sychrov.

Orchestr bude doprovázet kromě členů představenstva pan Werner Singer, hudební vedoucí sboru, který je ředitelem Divadla St. Gallen.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky