Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj opět bojuje v anketě, loni vyhrál ve dvou kategoriích

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 09. 01. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

O tom zda obhájí Liberecký kraj svá vítězství v anketě „Kraj mého srdce 2018“ můžete rozhodnout i vy. Redakce KAM po Česku a veletržní společnost INCHEBA Praha vyhlásily již VII. ročník ankety „Kraj mého srdce“. Tradičně se hlasuje v deseti kategoriích a hlasující v každé kategorii označí 3 preferované kraje.

Anketa je důležitým faktorem pro získání přehledu o tom, jak je který kraj vnímán v povědomí cestovatelů. Jinak řečeno, jaký kraj si návštěvník vybaví, když přimhouří oči a představí si, který kraj je z jeho pohledu nejvhodnějším např. pro pěší turistiku.

Zkuste přimhouřit oči a představit si, který kraj je z vašeho pohledu nejvhodnější pro:

Pěší turistiku

Cykloturistiku

Zimní dovolenou

Letní dovolenou

Folklor a tradice

Lázně, lázeňství, wellness

Výlety s dětmi

Památky / Historická místa

Koně a koňské stezky

Zážitky a adrenalin

Soutěž nevyhrávají jen kraje, deset vybraných hlasujících výherců obdrží opravdu zajímavé ceny od každého z partnerů ankety.

„Myslím si, že máme velkou šanci ještě v jiných kategoriích. Například v kategorii „Pěší turistika“ nebo „Výlety s dětmi“ má Liberecký kraj určitě co nabídnout. A pokud nám obyvatelé našeho kraje pomohou svým hlasováním k vítězství ještě i v dalších kategoriích, bude to pro nás znamenat další velké ocenění,“ říká Květa Vinklátová, členka rady kraje pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

V loňském roce se ankety účastnilo 10 212 hlasujících. Liberecký kraj zvítězil v kategorii Zimní dovolená i v kategorii Zážitky a adrenalin. Pomůžete mu získat vítězství i v jiných kategoriích? Hlasování končí 31. 1. 2019 o půlnoci. Hlasovat můžete na stránkách KAM po Česku ZDE

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky