Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj opět vyhlašuje soutěž o stavbu roku

Šotola Roman

  • 09. 06. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2894|autor:Šotola Roman|email:roman.sotola@kraj-lbc.info|telefon:485 226 630|mobil:|aktualizace:]

Ve středu 8. 6. 2005  byla zahájena ve vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje hejtmanem Petrem Skokanem, statutárním náměstkem Karlem Dolejším a členem rady kraje Vítem Příkaským soutěž Stavba roku 2005. Ve vestibulu bylo možné shlédnout fotografie významných staveb a hlavně těch, které byly již v loňském roce oceněny. O tento titul soupeřilo tehdy sedm staveb, porotě se nakonec nejvíce líbila rekonstrukce objektu menzy Technické univerzity v Liberci. V kategorii stavební řešení získala ocenění turistická lávka v Rádle na Jablonecku. Součástí zahájení byl i menší raut, který připravilo Mezinárodní centrum Universium o.p.s. Bližší informace o soutěži naleznete zde  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky