Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj podpořil 66 projektů zaměřených na nákup sportovních pomůcek pro zlepšení tělesné výchovy na základních a středních školách

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 09. 2011 15:09

Sdílet článek

 

Na konci školního roku 2010/2011 vyhlásil Liberecký kraj Výzvu k předkládání žádostí o dotaci z rozpočtu Libereckého kraje na podporu školního sportu a tělovýchovy.

 

Hlavním cílem vyhlášené výzvy bylo prostřednictvím nákupu sportovního vybavení zlepšit podmínky a zvýšit bezpečnost při výuce tělesné výchovy. Zároveň školy dostaly možnost zvýšit pestrost sportovního vyžití svých žáků o nové moderní sporty, na které neměly potřebné vybavení“, uvádí náměstek hejtmana Libereckého kraje Radek Cikl, odpovědný za resort školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.

 

Na základě vyhlášené Výzvy přijal odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu 86 žádostí, z nichž 73 žádostí splňovalo zadání Výzvy.

 

Dne 6. září 2011 Rada Libereckého kraje schválila usnesením č. 1122/11/RK poskytnutí dotací 66ti základním a středním školám, jejichž žádosti byly vybrány k podpoře. Přehled vybraných projektů naleznete na www.edulk.cz nebo v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky