Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj podporuje regionální výrobce potravin. Zapojí je i do Fresh festivalu 2018

Mgr. Andrea Fulková

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 14. 12. 2017 00:00
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Nastávající 8. ročník FRESH FESTIVALU 2018 znovu přinese možnost ochutnat skvělou gastronomii nejen ze všech koutů naší země, ale doslova z celého světa. Pořadatelé pro tento ročník vybrali tyto osvědčená města Plzeň, Liberec, České Budějovice a Pardubice. V Liberci bude festival ve dnech 26.–27. 5. 2018. Liberecký kraj je jedním z partnerů festivalu. "Tuto akci jsme podpořili částkou 180 tisíc korun. Chceme, aby místní výrobci potravin byli ještě více vidět a aby se veřejnost naučila kupovat a vyhledávat jejich produkty, které jsou kvalitní a u kterých známe původ surovin," vysvětluje přístup kraje Jiří Löffelmann, radní pro rezort životního prosředí, zemědělství a rozvoj venkova.

Na festivalu se Vám představí TOP restaurace z vybraného regionu, které vynikají moderní a nevšední přípravou jak české, mezinárodní, zážitkové a v neposlední řadě stále více žádané extrémní gastronomie. Festivalem vás bude provázet rozmanitá nabídka rodinných minipivovarů, nejlepších vinařství a ochutnávek z české i zahraniční produkce. Všem fanouškům dobré kávy se budou věnovat mistři ve svém oboru, baristé, kteří formou workshopů předvedou nejnovější trendy v přípravě tohoto aromatického nápoje.

Pořadatelé  Fresh festivalu již odstartovali předprodej limitované série vstupenek, díky kterým nejen ušetříte, ale hlavně získáte jedinečný zážitek v podobě školy čepování piva s vítězem mistrovství České republiky. Předprodej zvýhodněných vstupenek je do každého města omezen počtem 2 000 kusů. Vstupenky lze objednat online na www.freshfestival.cz/vstupenky nebo v síti GoOut a Ticketportal.

Tisková zpráva Fresh festival, Monika Karlíková

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky