Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj pořádá nejrůznější semináře z oblasti životního prostředí a zemědělství

  • 19. 11. 2002 00:00

Sdílet článek

[id:326|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

 

 

 

Liberecký kraj

U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec

tel.: (+420) 485 226 302, fax: (+420)485 226 330

 
Liberec, 19.11. 2002

 

T I S K O V Á   Z P R Á V A

 

 

Liberecký kraj pořádá nejrůznější  semináře z oblastí životního prostředí a zemědělství

 

Koncem minulého týdne se v Jablonci nad Jizerou konal seminář, který byl určen všem, kteří podnikají v zemědělství. Seminář probíhal dva dny a pořádal ho Liberecký kraj – resort životního prostředí a zemědělství - ve spolupráci s Regionální agrární radou a Okresní agrární komorou Semily. Akce byla pořádána pod záštitou Radima Ziky, člena Rady Libereckého kraje, pověřeného vedením resortu životního prostředí a zemědělství, a za přímé finanční podpory Libereckého kraje ve výši téměř 60 tis. Kč. „O seminář byl projeven velký zájem, hlavním naším úkolem bylo přítomné seznámit se vším, co zemědělské podnikání, hlavně v našem horském a podhorském regionu,  obnáší a s tím souvisí i připravenost  našich zemědělců na vstup do Evropské unie“, řekl Radim Zika. Seminář dále nabídl informace týkající se rozvoje agroturistiky v Libereckém kraji, ekologické vzdělávání, produkce biopotravin atd. Na téma stavby, přestavby, stavební úpravy, modernizace vnitřních vybavení a dostupné formy půjček na investice přednášeli Ing. Bohumil Belada a Ing. Marek Krejča, oba z firmy FARMTEC a.s. Tábor. Na závěr semináře proběhla beseda se Správou KRNAP a se správci CHKO Jizerských a Lužických hor. Dalším zajímavou akcí, která se konala nejprve v Semilech a později v Liberci, byl seminář pro podnikatele Libereckého kraje o dobrovolných nástrojích environmentálního managementu. „Cílem tohoto semináře bylo podnikatele seznámit s programy, které mají za úkol neustále podporovat zlepšování celkového vlivu činnosti organizaci na životní prostředí“, řekl Radim Zika.

 

Linda Futerová

tisková mluvčí

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky