Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj připravuje výukové programy pro děti "Těšíme se na Vánoce"

  • 12. 11. 2002 00:00

Sdílet článek

[id:323|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

 

 

 

Liberecký kraj

U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec

tel.: (+420) 48 52 26 302, fax: (+420)48 52 26 330

 
Liberec, 12.11. 2002

 

T I S K O V Á   Z P R Á V A

 

 

 

Liberecký kraj připravuje výukové programy pro děti „Těšíme se na Vánoce“

 

Liberecký kraj – resort životního prostředí a zemědělství ve spolupráci s neziskovou organizací Suchopýr připravuje na měsíce listopad a prosinec zajímavé výukové programy pro děti prvních až devátých tříd základních škol Libereckého kraje „Těšíme se na Vánoce“. „Mám radost z toho, že se nám tuto akci podařilo uspořádat. Pro více jak tisíc dětí jsme připravili zajímavý program, ve kterém se  dozvědí vše o vzniku Vánoc. Děti si tak místo výtvarné výchovy nebo praktického vyučování připomenou v tomto předvánočním čase  vánoční zvyky, které se ve většině našich rodinách pomalu ztrácejí, jako například pouštění skořápkových lodiček. Naučí se vyrábět vánoční ozdoby z přírodních materiálů, kterými si ozdobí stromeček a vyzkouší si  vyrobit svíčku z včelího vosku“, řekl pan Radim Zika, člen rady kraje. Doplnil, že Liberecký kraj uvolní na tuto akci, která zahrnuje více jak 50 programů po celém Libereckém kraji, téměř devadesát tisíc korun.  Liberecký kraj pořádá vánoční programy i pro děti z dětských domovů Libereckého kraje. Tyto výukové programy organizačně zajišťuje Společnost přátel přírody a jejich náplň je podobná jako u základních škol.

 

Linda Futerová

tisková mluvčí

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky