Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj se prezentoval v Bruselu Czech Street Party

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 06. 2012 16:42

Sdílet článek

 

Největší letošní česká akce v Bruselu, šestá Czech Street Party, se uskutečnila v pátek 15. června na ulici Caroly před Stálým zastoupením ČR při EU za účasti Libereckého kraje 

„Akce se stala nejen prezentací krás České republiky a jejich regionů, ale také české rockové hudby,“ řekl Lukáš Vorel, vedoucí Zastoupení Libereckého kraje v Bruselu s tím, že jedinečnou příležitost k prezentaci využilo 11 českých krajů.

Jedinečná atmosféra Street Party přetrvává a každoročně osloví tisíce nadšených návštěvníků.

Na Czech Street Party se podle něj představil výběr české populární hudby od beatboxu (En.dru) přes skupiny Charlie Straight a Pub Animals až po závěrečné Nightwork.

Akce proběhla za podpory společností Staropramen, Škoda Auto (Škoda Import Belgium) a Hotel Renaissance společně s Czech Airlines, které měly vlastní tomboly s losováním výjimečných cen.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky