Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj se úspěšně představil na veletrhu v Drážďanech

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 02. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7459|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj se prezentoval ve dnech 30.1. – 1.2. 2009 na veletrhu cestovního ruchu v Drážďanech. Díky sousedství se Spolkovou republikou Sasko patří drážďanský veletrh k nejdůležitějším veletrhům cestovního ruchu pro Liberecký kraj vůbec. Řada návštěvníků Liberecký kraj zná a opakovaně se do něj vrací nejen za aktivní turistikou, běžeckým a sjezdovým lyžováním, ale také za prohlídkou architektonických památek a nabídkou lázeňství.

Zájem o propagační materiály byl veliký a díky účasti všech turistických regionů (Jizerské hory, Krkonoše, Český ráj a Českolipsko) byla turistům předávána kompletní informace o celém území.

Součástí letošního ročníku veletrhu byl i slavnostní večer České republiky, který byl věnován předsednictví České republiky v EU v roce 2009 a Mistrovství světa v klasickém lyžování, které se bude konat od 18.2.2009 v Liberci. Galavečera se zúčastnil i generální konzul České republiky Tomáš Podivínský, primátorka města Dráždany Helma Orosz, primátor města Liberce Jiří Kittner a ředitelka MS Kateřina Neumannová. Liberecký kraj tuto akci podpořil i organizačně v podobě zajištění ochutnávky regionálních výrobků. Hosté tak měli možnost ochutnat pivo Svijany a Konrád, ovocné mošty z Lažan a Křižan, lomnické suchary a libverdské oplatky, Kitlův Šláftruňk z Jablonce nad Nisou a kozí sýry z farmy Fipobex z Pěnčína. Tento neotřelý způsob propagace regionu se ukázal jako velice zdařilý a celkově podpořil úspěšnou prezentaci Libereckého kraje.

.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky