Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj usiluje o co nejvyšší počet nabídek ve veřejných zakázkách

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 25. 01. 2023 11:20
  • Veřejné zakázky

Sdílet článek

Kraj uvedl do provozu novou funkci na profilu zadavatele, kde uveřejňuje všechny své veřejné zakázky i zakázky příspěvkových organizací s předpokládanou hodnotou od 200.000 korun bez DPH a vyšší. Jeho cílem je oslovit a přilákat co nejvíce potenciálních dodavatelů.

„Nová funkce na profilu zadavatele umožní lépe zacílit na potenciální zájemce o veřejné zakázky, a to na základě výběru takzvaného NIPEZ kódu, který odpovídá tomu, čemu se dodavatelé věnují ve svém podnikání, anebo výběru takzvaného NUTS kódu, který odpovídá sídlu dodavatele,“ uvedl Zbyněk Miklík, náměstek hejtmana pro resort ekonomiky, majetku, investic, veřejných zakázek a informatiky.

 

Odkaz na profil zadavatele:

https://tenderarena.cz/dodavatel/seznam-profilu-zadavatelu/detail/Z0000858

Vysvětlení pojmů:

Číselník NIPEZ (ciselnik.nipez.cz) je speciální klasifikační číselník, který definuje kategorizace (klasifikace) komodit a také jejich funkční vlastnosti a parametry. Jednotný popis nakupovaných komodit zefektivňuje zadávání veřejných zakázek.

 

Důležité sdělení pro dodavatele Libereckého kraje:

Dodavatelé, kteří chtějí být Libereckým krajem takto oslovováni, by si měli doplnit údaje o NIPEZ kódu / kódech v části Detail dodavatele.

Návod na doplnění je uveden na:

https://1url.cz/prIIW

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky