Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj vévodí sociálním sítím. Je hvězdou mezi influencery

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 07. 03. 2023 15:10
  • Cestovní ruch

Sdílet článek

V propagaci na sociálních sítích pokračuje Liberecký kraj. Využívá při tom také formu takzvané influencer kampaně, což je propagace turistických zajímavostí a možností, které se turistům v regionu nabízejí, za pomoci známých tváří ze sociálních sítí.

„Tato rostoucí forma propagace naláká k návštěvě  regionu především mladší publikum, které se již nepohybuje ve světě klasických médií, jako jsou například tištěné noviny,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Pozvání do kraje přijali influenceři, které celkem sleduje 1,3 milionu fanoušků. Byli to Nikola Čechová (shopaholicnicol), Tereza Dušková (terry_duskova), Natálie Hefnerová (nataliehefnerova), Anna Kadeřávková (annakaderavkova) a Nikos Mach (macholaso_unofficial). Liberecký kraj také zajistil tým fotografů a filmařů.

Hlavním cílem chystané kampaně bylo představit možnosti zimního vyžití v Liberci a blízkém okolí Jizerských hor. Skvělou zimní atmosféru přiblížila lyžovačka na Ještědu, zábavu skloubenou s poznáním ukázala návštěva Severočeského muzea či Oblastní galerie v Liberci. Nechybělo ani objevování liberecké kavárenské kultury a gastronomie či vyhlídkový let nad Jizerskými horami.

Na kampaň navazuje na profilech influencerů soutěž o víkendový pobyt v Liberci. Pro více informací stačí sledovat profily REGION LIBEREC na sociálních sítích, případně také turistický portál www.liberecky-kraj.cz. Program připravil kraj ve spolupráci s turistickým regionem Jizerské hory www.jizerky.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky