Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberečtí fotbalisté z komunitního fotbalového týmu FC Comunités vybojovali 2. místo na svém prvním pořádaném turnaji

odborný zaměstnanec

  • 25. 08. 2022 12:46

Sdílet článek

První ročník Comunités CUPu 2022 se konal 20. srpna 2022 od 9 hodin ve Vratislavicích nad Nisou v areálu Hřiště Na Rozcestí. Celý turnaj probíhal v duchu fair play a fanoušci mohli vidět mnoho skvělých fotbalových akcí. Po celý den byla k vidění mimo fotbal také taneční skupina Romano Rat, která představovala kulturní doprovod celého turnaje a roztancovala všechny přítomné.

Turnaje se účastnilo celkem 8 týmů z Libereckého a Středočeského kraje. Týmy se umístily následovně:
1. místo – Gunners z Jablonecka,
2. místo – domácí FC Comunités,
3. místo – Slovanka z Mladé Boleslavi.

Titul nejlepšího brankáře a střelce putoval opět hráčům týmu Gunners. Všem týmům děkujeme za účast i dobrou hru, skvělý výkon a těšíme se na další ročník. Děkujeme také všem, kteří konání turnaje podpořili finančně, organizačně nebo jen svou účastí.

Zdroj tiskové zprávy: Comunités, z. s.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky