Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Lužický motoráček zahajuje provoz

Šírová Květa

  • 02. 07. 2010 12:52
  • Školství

Sdílet článek

Klub železničních cestovatelů, o. s., zahajuje opět po roce provoz Lužického motoráčku. Slavnostního prvního přijetí v Liberci se zúčastní také hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler (ČSSD) ve středu 7. července v 10.30 hodin u Zábavního centra Babylon.

„V Libereckém kraji tradičně podporujeme všechny aktivity, které směřují k rozvoji turistického ruchu. Leží nám na srdci zejména zpřístupnění památek a turistických cílů našeho kraje zajímavým a poutavým způsobem, jaký představuje např. i historický vlak, který je pravidelně provozován v hlavní turistické sezoně,“ říká hejtman Stanislav Eichler (ČSSD)

Motoráček bude od 7. července do 25. srpna jezdit každý lichý týden ve středu. Unikátní je, že z něj lze přímo přestoupit ve vozovně DPML do historické tramvaje, s níž navštívíte to nejzajímavější v městě Liberci.

Historická lokálka zároveň nabízí dostatek komfortu a pohodlí, umožní přepravovat kola a na palubě najdete i občerstvení během jízdy.

  

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky