Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Májová soutěž hledá tipy na výlety. Fantazii se meze nekladou

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 28. 04. 2021 12:51
  • Cestovní ruch

Sdílet článek

Soutěž o nejzajímavější tip na výlet ve zdejším regionu vyhlašuje již podruhé Liberecký kraj. Pravidla jsou jednoduchá: do soboty 29. května na e-mailovou adresu rliberec@gmail.com společně se jménem a příjmením zaslat fotografii navštíveného místa a přidat příběh nebo vzpomínku, která se k němu váže. Prvních pět nejvíce lajkovaných fotek získá propagační předměty Libereckého kraje.

„Soutěž vyhlašujeme podruhé. Už v loňském roce o ni byl velký zájem. Věřím, že i letos lidé pošlou spoustu tipů a ukáží místa, která mohou být inspirací k výletům pro každého,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Blíží se květen, měsíc, který přímo vybízí k romantickým procházkám a výletům. Většina lidí má svá oblíbená místa, kam rádi chodí. Stačí mít s sebou fotoaparát nebo mobil, vyrazit sám nebo s někým blízkým či zvířetem a vychutnávat jarní přírodu. Fantazii se meze nekladou.

V úterý 1. června se následně spustí hlasování fanoušků na FB profilu LIBEREC REGION, které skončí 6. června. Následně bude vyhlášeno prvních pět fotografií s největším počtem lajků. Zároveň bude udělena i cena odborné poroty. Výherci obdrží dárkovou tašku plnou cen, které se budou hodit při návštěvě Libereckého kraje. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky