Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Maminky z mateřských center si vylepší své motoristické znalosti a dovednosti na autodromu Sosnová

Mgr. Langer Jiří

  • 30. 09. 2011 13:42

Sdílet článek

 

Pro maminky z mateřských center a jejich děti připravil Tým silniční bezpečnosti Libereckého kraje ve spolupráci s autodromem v Sosnové na pondělí 3. října od 9 do 13 hodin speciální kurz bezpečné jízdy na autodromu Sosnová u České Lípy

„Ten spojí teoretickou výuku dopravní bezpečnosti a následný praktický program, který má za cíl zlepšit řidičské dovednosti maminek a zároveň jim předvést to nejdůležitější s oblasti zádržných systémů pro děti,“ uvedl náměstek hejtmana pro dopravu Martin Sepp, který očekává účast padesátky žen s malými dětmi.

Na místě budou přítomni, Martin Sepp, náměstek hejtmana Libereckého kraje pro resort dopravy (od 12:00 hod), Jan Polák, koordinátor bezpečnosti silničního provozu, Liberecký kraj, Miroslav Klásek, koordinátor BESIP Ministerstva dopravy pro Liberecký kraj, Robert Šťastný, výzkum dopravní bezpečnosti ŠKODA auto, Karel Studený, ředitel Českého červeného kříže, Liberec

Na akci se podílí Liberecký kraj, Tým silniční bezpečnosti Libereckého kraje, Ministerstvo dopravy – BESIP a Záchranný tým Českého červeného kříže.

 

 

Více informací:

Jan Polák,

Koordinátor bezpečnosti silničního provozu

Liberecký kraj

email: jan.polak@bezpecnenasilnicich.cz

mob.    776 844 388

tel.:      480 002 472

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky