Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Marmeládová soutěž v době koronavirové: JamParáda bude online

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 26. 10. 2020 16:33

Sdílet článek

Současná složitá epidemiologická situace ovlivnila i průběh letošního, již osmého ročníku soutěže výrobců marmelád JamParáda, kterou hostí v sobotu 7. listopadu Kunratice na Frýdlantsku. Namísto klasické společenské akce plné návštěvníků se soutěž uskuteční prostřednictvím videopřenosu.

„S ohledem na veškeré koronavirové dění kolem nás musíme pro letošek vypustit veřejnou ochutnávku všech vzorků, protože by bylo příliš komplikované zajistit podmínky, které by odpovídaly hygienickým nařízením,“ prohlásil starosta Kunratic Milan Götz.

JamParáda, kterou dlouhodobě podporuje Liberecký kraj, si za dobu své existence vydobyla významné místo na mapě regionálních kulturních a volnočasových akcí. Počty soutěžících i jejich vzorků jdou do tisíců. „Letošní rok je však na počty přihlášených trochu skoupější, což se popravdě není moc co divit. Lidi nemají moc náladu na soutěžení,“ prohlásil Milan Götz. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky