Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Mimoň udělovala ocenění. Erb města Mimoně získal Martin Sepp

Šírová Květa

  • 21. 10. 2011 17:30
  • Rozvoj

Sdílet článek

Starosta města Mimoně František Kaiser dnes slavnostně předal Martinu Seppovi, náměstkovi hejtmana pro dopravu cenu Erb města Mimoně 2010 jako ocenění a současně poděkování za významný přínos městu. Pan starosta vyzdvihl vstřícný a aktivní přístup při řešení dopravních problémů, které město sužují, ale díky výborné spolupráci s Libereckým krajem se je postupně daří řešit. 

Tohoto ocenění si velice vážím. Jsem rád, že se místní dopravní problémy postupně řeší a že se například díky novým okružním křižovatkám bude žít místním lidem o něco lépe," svěřil se Martin Sepp.

Cena města Mimoně je především morálním oceněním udělovaným za výrazná umělecká, vědecká a jiná díla, mající vztah k městu Mimoň nebo za přínos k rozvoji města ve všech oblastech života. Jedním z oceněných byl dnes také poslanec Parlamentu ČR Cyril Zapletal.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky