Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ministr školství odměnil vynikající pracovníky Medailí MŠMT, mezi nimi Věru Provazníkovou ze Semil

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 04. 2013 09:02
  • Školství

Sdílet článek

 

Za vynikající či dlouhodobě vynikající práci obdrželo na sklonku března 45 pracovníků resortu školství z celé ČR Medaile MŠMT prvního a druhého stupně.

V Lichtenštejnském paláci v Praze převzala z rukou ministra školství, mládeže a tělovýchovy Petra Fialy Medaili 2. stupně za vynikající pedagogickou činnost i magistra Věra Provazníková, ředitelka Pedagogicko-psychologické poradny v Semilech.

Na návrh Krajského úřadu Libereckého kraje byla oceněna za vynikající činnost v oblasti pedagogicko-psychologického poradenství a rozvíjení školských poradenských zařízení.

Paní Věra Provazníková nastoupila do Pedagogicko-psychologické poradny v Semilech v roce 1990 a od roku 1992 je její ředitelkou.

Jako členka Asociace pracovníků pedagogicko-psychologických poraden řeší využívání testových metod v souvislosti s rovným přístupem dětí a žáků ke vzdělávání. Aktivně vykonává funkci metodika prevence, pořádá setkání školních metodiků prevence základních a středních škol, dyslektických asistentek, výchovných poradců a ředitelů základních a středních škol.

Semilská poradna je úspěšná v čerpání grantů jak z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, tak z Grantového fondu Libereckého kraje. Díky tomu poradna připravuje programy zaměřené na prevenci sociálně patologických jevů, např. ASUP – aktivní sociální učení, KYBEZ - kyberprostor bezpečně. Tyto víkendové programy primární prevence navazují na letitou spolupráci se školními metodiky prevence základních škol okresu Semily.

Blahopřejeme!.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky