Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Místo vlaků Trilex pojedou od 30. května do 2. června mezi stanicemi Rybniště, Seifhennersdorf a Zittau autobusy

Mgr. Langer Jiří

  • 28. 05. 2012 17:06

Sdílet článek

 

Všechny vlaky Trilex budou od 30. května do 2. června 2012 mezi stanicemi nahrazeny autobusy. Důvodem jsou stavební práce na německém a na českém území.

Obsluha obcí Hainewalde a Mittelherwigsdorf se částečně koná dodatečným mikrobusem, který v Žitavě zpravidla nemá přípoj do a z Liberce.

V Jiřetíně pod Jedlovou zastavují autobusy na zastávce linky 402 Dolní Podluží kino.

Následující autobusy odjíždí dřív z Varnsdorfu: 9:44 h (místo 9:53 h) a 13:44 h (místo 13:53 h) ve směru Zittau – Liberec. Následující autobus odjede dřív ze stanice Zittau: 13:36 h (místo 13:45 h) do Rybniště.

Stejná výluka je plánovaná ještě jednou pro dobu 28. do 31. srpna.

Z důvodu výluky Zittau – Eibau,  popř. Zittau – Oberoderwitz, budou i vlaky DB (Tanvald –Liberec –Zittau – Dresden) nahrazeny autobusy a odjíždí dříve. Tato výluka se týká doby od 30.05. do 01.08.2012 a od 28. do  31.08.2012. V Mittelherwigsdorfu náhradní autobusy pro vlaky RegionalBahn Zittau – Dresden obsluhují zastávku Mittelherwigsdorf Gütchen, od nádraží asi 2 km ve směru Oberseifersdorf. Z toho důvodu tam není možné přestoupit ze směru Varnsdorf ve směru Drážďany a opačně. Ve stanici Zittau se přípoje zpravidla nestihne.. Viz příloha Jízdní řád.

Za případné nepříjemnosti se předem omlouváme. Další informace na www.trilex-online.cz.

Uwe Miertschischk,, pracovník pro marketing a obchod,  Vogtlandbahn-GmbH/Trilex

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky