Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraji začíná výstava fotografií Hledání - Sto let ústavní péče v Liberci

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 01. 2010 13:13
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

 

Výstavu fotografií nazvanou Hledání, která vznikla ve spolupráci Krajského úřadu Libereckého kraje, občanského sdružení Unikátní projekty a Všeobecné zdravotní pojišťovny, zahájí na vernisáži ve vestibulu budovy Krajského úřadu LK v Liberci, v ulici U Jezu, náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová a radní Pavel Petráček.

Vystavované fotografie zachycují stoletou historii Jedličkova ústavu v Liberci. Řada historických dokumentů a rovněž publikace nazvaná "Hledání 1903 - 2003" od autorů Lubomíra Vejražky a Jiřího Hladíka, kteří budou na vernisáži přítomni, představují vývoj ústavní péče o handicapované děti v Liberci.

Výstava potrvá do poloviny března.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky