Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na vyhlášení soutěže Do práce na kole dorazí i sedm statečných úředníků z Libereckého kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 06. 2013 17:44

Sdílet článek

V rámci akce Víkend cyklistů se na nám. E. Beneše a před Plazou v Liberci v pátek 7. června kromě různých atrakcí na propagaci cyklistiky též slavnostní vyhlášení vítězů soutěže „Do práce na kole“.

Vyhlášení začne v 15 hodin v ulici 5. května před Plazou. Sem se dostaví i sedm účastníků z  Krajského úřadu Libereckého kraje – Markéta Teplá, Radim Šarapatka, Pavel Schröter, František Polák, Klára Hrušová, Viktor Liška a Michal Kotyk, kteří celý měsíc květen dojížděli do práce na svých bicyklech.

Kolem 16.30 také projede městem peloton cyklistů v rámci akce Na kole dětem se zastávkou na náměstí u radnice v Liberci.

Podpořte svou účastí tuto akci, podrobnosti jsou na webu města www.LIBEREC.cz. Akce na náměstí i jízda v pelotonu je zdarma a je určena veřejnosti. www.nakoledetem.cz  www.cykliste.cz  www.dopracenakole.net

 

Těžká pohoda se koná o víkendu ve Vesci

 

Nový závodní okruh důkladně prověří technickou zdatnost jezdců. Letošní 19. ročník jednoho z nejtěžších vytrvalostních závodů na 24 hodin MTB je zároveň i Mistrovstvím ČR na 24 hodin. Koná se 7. – 9. června ve veseckém areálu. Závodníky čeká ve Vesci nová trať, která z devadesáti procent vede lesem a nezpevněným terénem. Pořadatelé slibují, že důkladně prověří technickou zdatnost jezdců. Připravené je i nové centrum akce, závodníkům má poskytnout větší komfort během závodu. Po celou dobu bude otevřen pro všechny účastníky race bufet s nabídkou teplého jídla, nápojů a dalších dobrot regionálních zdravých produktů nutných pro doplnění energie během závodu. Účast na Mistrovství ČR přislíbili Zdeněk Kříž a Tomáš Kozák. Přihlášky k závodu, propozice a další podrobnosti najdete na www.24hours-mtb.com.

Návštěvníkům poskytne nové zázemí a možnost užít si doprovodný program, jako jsou doplňkové závody pro veřejnost, dětský program v podobě závodů a soutěží o zajímavé ceny. Chybět nebude ani lanové centrum, exhibice v Dual Slalomu, dětské dopravní hřiště i ukázky práce záchranářů, hasičů i Policie ČR.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky