Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nákup energií na burze? Již brzy!

Šírová Květa

  • 05. 06. 2013 10:47
  • Ekonomika

Sdílet článek

Liberecký kraj stanovil termín nákupu energií na České komoditní burze na 12. 6. 2013, kdy proběhne výběr nového dodavatele silové elektřiny a zemního plynu pro Krajský úřad, Krajskou nemocnici Liberec a.s., Silnice LK a.s. a příspěvkové organice zřizované krajem. Informoval o tom náměstek hejtmana LK Marek Pieter.

„Tento termín se bude týkat také měst a obcí Libereckého kraje, které přistoupily k centrálnímu nákupu na základě smluv o společném postupu s krajem,“ dodává Pieter s tím, že centrálního nákupu se účastní u silové elektřiny 17 obcí a u zemního plynu 10 obcí.

„Celkově je obchod připraven pro 635 odběrných míst elektřiny a 223 odběrných míst zemního plynu,“ dodává Pieter.

Dodávky budou sjednány na období 1. 11. 2013 – 31. 12. 2014. Součástí obchodu je mimořádné vyúčtování za dodávky k 31. 12. 2013. Splatnost faktur bude sjednána na 30 dní.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky